Velkommen til Café Nicolai

Vores Café tilbyder bæredygtig mad som er lavet fortrinsvis af produkter fra det lokale område. Vi tilbyder mad til alle aldersgrupper, til fitness folk og til manden bag computeren. Vi laver fællesspisning, vinsmagning og andre spændende arrangementer. Vi laver mad til små og store selskaber og til Mad Ud Af Huset.

Har du et arrangement som du ønsker at vi skal stå for, så kan vi også være behjælpelig med det. Caféen kan lejes til diverse selskaber som fx. Bryllup, Konfirmation, Julefrokost, Klub-fest og lignende.

For yderligere information, ring til Nicolai Bro, tlf.: 20 22 24 32.​

Følg med på facebook, instagram og her på hjemmesiden og se hvad der er aktuelt lige nu og hvad vi har gang i.

Caféen er delvis åben igen, i henhold til restriktionerne fra Sundhedsstyrelsen. Ring til mig hvis du har noget på hjertet – tlf. 20222432.

Vinaftner i Caféen

Caféen tilbyder spændende vinsmagninger i samarbejde med Sommelier og vinkonsulent David Andreasen fra vinfiramet Vinslottet a/s. Typisk smages 8-10 vine og vinsmagningerne vil blive ledsaget billeder fra vingårdene sammen med Nicolais lækre tapas retter. Der vil også være mulighed for bestilling af vinene til favorable engrospriser.

Se individuelle smagsprogrammer på Facebook-begivenheden.

Arrangementer

Har du et arrangement som du ønsker at vi skal stå for, så kan vi være behjælpelig med det. Caféen kan lejes til diverse selskaber som fx.
– Bryllup
– Konfirmation
– Julefrokost
– Børnefødselsdag
– Begravelse
– Møder
m.fl.

Se menuerne her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os