Velkommen til Café Nicolai

Vores Café tilbyder økologisk bæredygtig mad som er lavet fortrinsvis af produkter fra det lokale område. Vi tilbyder mad til alle aldersgrupper, til fitness folk og til manden bag computeren. Vi laver fællesspisning, vinsmagning og andre spændende arrangementer. Vi laver mad til små og store selskaber og til Mad Ud Af Huset.

Har du et arrangement som du ønsker at vi skal stå for, så kan vi også være behjælpelig med det. Caféen kan lejes til diverse selskaber som fx. Bryllup, Konfirmation, Julefrokost, Klub-fest og lignende.

For yderligere information, ring til Nicolai Bro, tlf.: 20 22 24 32.​

Følg med på facebook, instagram og her på hjemmesiden og se hvad der er aktuelt lige nu og hvad vi har gang i.

Vinaftner i Caféen

Caféen tilbyder spændende vinsmagninger i samarbejde med Sommelier og vinkonsulent David Andreasen fra vinfiramet Vinslottet a/s. Typisk smages 8-10 vine og vinsmagningerne vil blive ledsaget billeder fra vingårdene sammen med Nicolais lækre tapas retter. Der vil også være mulighed for bestilling af vinene til favorable engrospriser.

Se individuelle smagsprogrammer på Facebook-begivenheden.

Fredag 2. okt. kl 18:30  Spansk Vinaften
Kr. 395,- pr. person
Spansk vin har gennemgået en kolosal forandring de seneste år og denne aften byder på både klassiske og moderne spanske vine.

Fredag 20. nov. kl 18:30  Portvinaften
Kr. 395,- pr. person
Vi skal smage både bordvine og portvine fra topproducenten Quinta de La Rosa, Pinhao i Dourodalen.

Fredag 18. dec. kl 18:30  Boblernes verden
Kr. 395,- pr. person
Vi skal smage alt fra Proseccoo, cava, cremant samt forskellige stilarter inden for Champagner.

Tilmelding:
Tilmelding er ved betaling på Café Nicolais mobilepay 20 22 24 32 eller ved bankoverførsel til 7890 – 0003324537. Skriv navn og evt email i text feltet.

Arrangementer

Har du et arrangement som du ønsker at vi skal stå for, så kan vi være behjælpelig med det. Caféen kan lejes til diverse selskaber som fx.
– Bryllup
– Konfirmation
– Julefrokost
– Børnefødselsdag
– Begravelse
– Møder
m.fl.

Se menuerne her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os